Training & begeleiding

Het moge duidelijk zijn; er is een enorm te kort aan online marketeers. En dat terwijl steeds meer bedrijven deze discipline in huis willen halen. Ik help je graag met in-house trainingen op het vlak van online marketing.

Trainingen & workshops

  • Algemene online marketing training: Van doel tot resultaat. Een interactieve workshop waarbij aan de hand van een voor jou relevante case wordt gekeken naar doel, doelgroep, boodschap en kanalen. En natuurlijk de bijbehorende KPI’s.
  • Workshop Contentmarketing: Welke vormen content zijn er? Hoe kun je anders kijken naar content? Hoe kun je verschillende kanalen op elkaar laten aansluiten èn hou je rekening met conversie en SEO?
  • Google Ads: Van basisprincipes tot advanced, verschillende trainingen in dagdelen. Leer hoe je zoekwoordonderzoek doet, hoe je naar resultaat kijkt en hoe je het meeste uit je campagnes kunt halen.
  • What’s Google been up to? Het verschil en de overeenkomsten tussen SEO en SEA, de trends en ontwikkelingen binnen Search Marketing

Begeleiding & training on the job

In de praktijk is een eenmalige training niet voor iedereen ideaal. Je verdwaalt weer in de waan van de dag en neemt te weinig tijd om een stap terug te zetten. Door regelmatig samen naar je (online) werkzaamheden te kijken help ik je de focus op resultaat te leggen. We bepalen jouw persoonlijke en professionele doelen, waarna we een plan de campagne maken. Dit ondersteunen we natuurlijk met meetbare KPI’s.

In je dagelijks werk kijken we naar de nuances; hoe kunnen je campagnes nog meer resultaat halen of wat heeft prioriteit?

Periodiek gaan we om tafel om je voortgang te monitoren of het plan bij te sturen.

Salesforce gecertificeerd Google Analytics gecertificeerd Salesforce gecertificeerd