Even kennis maken…

Floor

Resultaat, creativiteit en communicatie komen samen in een sterke online marketing strategie. Ik help je graag bij het vinden van de juiste mix voor jouw doelstelling.

Sinds 2008 ben ik actief als online marketeer. Via diverse werkgevers ben ik uiteindelijk gekomen waar ik nu sta, als ZZP-er. Door de jaren heen heb ik me steeds verder gespecialiseerd. Doordat ik zowel aan klantzijde als aan bureauzijde heb gewerkt en met verschillende disciplines heb samengewerkt, ben ik flexibel inzetbaar.

Ik help je graag bij het vinden van de juiste mix voor jouw doelstelling.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek maak ik graag kennis met jou, je organisatie en je uitdagingen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jou. Persoonlijk contact vind ik belangrijk, dus ik kom graag geregeld bij je langs. Zo houden we de vaart er in en blijf je goed op de hoogte van de voortgang.

Samenwerken?

Zoek je iemand die je verder kan helpen met je search campagnes? Of heb je meer behoefte aan verdieping van de online marketing kennis? Ook dan drink ik graag een kopje koffie met je. Een paar van de dingen waar ik mij dagelijks mee bezig hou:

Salesforce gecertificeerd Google Analytics gecertificeerd Salesforce gecertificeerd